Jobb, mint a többiek, már a kezdetek óta

Ahol gyalulnak, ott forgács keletkezik. És ahol lehullik a forgács, onnan a Ruwac ipari porszívói és elszívóberendezései nem hiányozhatnak. Cégünk több mint negyven éves története során mindig a csúcsra törekedtünk. Manapság a piros – és időközben most már fekete – Ruwac ipari porszívók is legmegbízhatóbb készüléknek számítanak a mobil és telepített elszívóberendezések területén.

Legyen szó folyékony vagy szilárd, ártalmatlan vagy robbanásveszélyes anyagról – minden elszívandó anyaghoz és minden alkalmazáshoz személyre szabott megoldást, optimális szívóberendezést kínálunk. A mobil ipari porszívóink intelligens modulrendszere, az olyan szabadalmaztatott találmányok, mint például a lábpedál a kevés porral járó ürítéshez, és a nagy teljesítményű elszívóberendezésekhez egyedileg tervezett megoldások mind azt bizonyítják, hogy a minőség és a gyakorlaitasság a legfontosabb prioritásunk.

Amikor 1976-ban Siegfried Wagner és Manfred Runge megalapították a Ruwacot, teljesen egyetértettek a célt illetően: a legjobb porszívókat kell megalkotni. Olyan porszívókat, amelyek mindenféle elszívandó anyag problémáját megoldják és a legkeményebb körülmények között is bevethetők. És így kezdetektől fogva nem ismertek kompromisszumot. Akkoriban és most is minden Ruwac termék előállítása hat egyszerű, de hatékony alapelven alapult:

1

Handmade Riemslohban

Ahol Ruwac felirat található, ott a Ruwac benne is van. Hiszen minden alkatrészt – a legkisebb porszívótól a legnagyobb elszívó berendezésig – Riemslohban belső gyártásellenőrzés alá vonnak.

2

Egyedi tervezés

Természetesen nálunk tud porszívót vásárolni. De csak akkor, ha tudjuk, hogy milyen követelményeket támaszt felénk. Ezért vannak nálunk megoldások. És nem csak porszívó.

3

Top anyagok

Egy jó porszívó jól szív. Eddig ez világos. Egy Ruwac porszívó jól és sokáig szív. Emiatt döntöttünk már korábban úgy, hogy a ház anyagát üvegszálas műanyagból készítjük: ez tartós, könnyű és törhetetlen.

4

Megfelelő szűrő

Minden porszívó szíve-lelke a szűrő. A részecskék nagysága és a kémiai-fizikai tulajdonságaik szerint megfelelő szűrőre van szükség. És mivel mi csak a legjobbal vagyunk elégedettek, ezért csakis szűrőspecialistákkal dolgozunk.

5

Kutatás és fejlesztés

Az ipar folyamatosan fejlődik és a Ruwac lépést tart vele. Folyamatosan azt kutatjuk és fejlesztőink azon dolgoznak, hogy minden követelményhez a legjobb megoldásokat kínáljuk.

6

Minőség

Az 1-től 5-ig terjedő skálán 6: a meggyőző Ruwac-minőség. 40 évvel ezelőtt ugyanis az a követelményt állítottuk magunk elé, hogy a legjobb porszívókat építjük. Ma még mindig így teszünk.

Fapor elszívása Ruwac ipari porszívóval
Elszívás Ruwac ipari porszívóval

Ruwac termékáttekintés

Biztonsággal a legjobb döntés

Letöltés pdf dokumentumként

Néhány szám a gyors áttekintéshez

Több mint

150

munkatárs - lelkesedés a szívóberendezésekért

Kb.

30

Értékesítési lerakatok széleskörű ismeretekkel az elszívás és biztonság témájában

Kb.

20

Hozzáértő és az ügyfelekhez közel álló szerviztechnikusok

Több mint

20

Európai, amerikai és ázsiai országok, és három leányvállalat.

és

számtalan

ügyfél, akik naponta meggyőződhetnek a Ruwac újdonságairól

Természetesen tanúsítvánnyal ellátva

A világ 20 országában van képviseletünk!

Belgiumtól Malajziáig, Oroszországtól az USA-ig – a Ruwac mindenütt jelen van. Világszerte 20 képviseletből álló, jól szervezett hálózatunkkal a világ minden tájára elvisszük a „Made in Germany” minőséget. Mert Ruwac ott van, ahol az elszívók is.

Kapcsolattartó partnerhez