A Ruwac ügyfélszolgálat munkatársa felnyitja egy ipari porszívó fedelét a helyszínen az ügyfélnél

Megelőzés javítás helyett – Ruwac karbantartási szerződés

Mivel a megelőzés jobb, mint a javítás, a Ruwac karbantartási szerződésekkel Ön mindig a biztos oldalon áll. Tapasztalt szerviztechnikusok ellenőrzik a mobil és helyhez kötött ipari porszívókat egész Németországban. Szerződés szerint, pontosan és alaposan, évente 1-4 alkalommal, kérés szerint. A karbantartás/javítás után az ipari porszívó megkapja a Ruwac karbantartási pecsétet, és újra üzembe helyezhető. Így Ön teljesítményt, működést és hosszú élettartamot kap az ipari porszívója számára.

* Ha a karbantartási szerződést a kiszállítástól számított két héten belül köti meg, az első két karbantartási ingyenes lesz. Csupán az esetlegesen szükséges pót- és kopóalkatrészek kerülnek felszámításra. Ez csak a 2022.02.07. és 2022.03.31. közötti promóciós időszakban megrendelt ipari porszívókra vonatkozik.

1

Tervezhetőség

Az időpont egyeztetés automatikusan és meghatározott időközönként történik. Ezek a karbantartási időközök egyénileg az Ön igényeihez igazíthatók.

2

Rendszeresség

Ipari porszívóit hozzáértő szerviztechnikusaink rendszeresen ellenőrzik.

3

Munkatársai biztonsága

A por- és robbanás elleni védelem csak a porszívó működésének rendszeres ellenőrzésével biztosítható.

4

Működés

A problémamentes működés biztosított, mivel szakképzett személyzetünk a szerződés teljes időtartama alatt rendszeres időközönként karbantartja az Ön ipari porszívóit.

5

Megtakarítás

A kopás jeleinek és a műszaki hibák korai felismerése megelőzi a javításokat, véd az elkerülhető állásidőtől, és az Ön ipari porszívóinak hosszú élettartamot biztosít.

Gyors segítség vészhelyzet esetén - az Ön Ruwac szervize

Szervizcsapatunk gyorsan reagál. És nemcsak Önnél a helyszínen, hanem hibaelhárítás esetén is gyorsan reagál, bár erre ipari porszívóink élettartamát tekintve ritkán van szükség. Szavazzon bizalmat hozzáértő szervizcsapatunkhoz, amely jól kiismeri magát a változatos termékpalettánkban. Németországban több mint 20 szakképzett utazó szerviztechnikus áll az Ön rendelkezésére, és gondoskodik az Ön ipari porszívóinak biztonságáról és karbantartásáról! 

Szerviztechnikusunk közben a következőket ellenőrzi és dokumentálja ezt Önnek:

1

Szűrőegység

· Szennyezettségi fok

· Nyomáskülönbség

· Letisztítási funkció

· Tömítés

2

Hajtás

· Ékszíjak

· Ékszíjtárcsa

· Ventilátor

· Motor

· Vákuum

3

Villamosság

· Bemeneti vezeték

· Dugós csatlakoztatás (DGUV V3 ellenőrzés)

4

Ház

· Tömítések

· Eltérítőmágnes

· Futómű

· Ürítő egység

5

Tartozékok

· Működés

· Beszerezhetőség

Rendszeres karbantartás – miért?

Az ipari porszívó kialakításától vagy az üzemben használt anyagoktól függően az üzemeltetőnek különböző jogi előírásokat kell betartania:

Üzembiztonsági rendelet

Az üzembiztonsági rendelet kimondja, hogy a munkáltatónak mindig biztonságos munkaeszközöket kell a munkavállaló rendelkezésére bocsátania. A munkavállaló egészségét és biztonságát a munkahelyen és a munkaeszközök kezelése során biztosítani kell.

DGUV V3

A DGUV rövidítés a német törvényben előírt balesetbiztonságra (Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung) vonatkozik, a „V3” pedig a 3. előírásra. A 3. előírás a létesítményekben használt elektromos berendezések ellenőrzését írja le.

Éves műszaki átvizsgálás

Az EN 60335-2-69 szabvány szerint az ipari porszívókat ajánlott legalább évente megfelelő szakemberrel műszakilag átvizsgáltatni. A robbanásveszélyes területen való használatra szánt munkaeszközöket külön ellenőrizni kell az üzembiztonsági rendelet szerint, mivel azok felügyeletet igénylő berendezéseknek minősülnek (EN 60079-17). Szerviztechnikusaink rendelkeznek a vizsgálathoz szükséges követelményekkel.

Gyártói adatok

A fent említett előírásoktól függetlenül a gyártó is adhat ki ellenőrzési előírásokat, hogy az üzemeltető az üzembiztonsági rendeletnek megfelelően minden intézkedést meghozzon.

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

És most a kedvező feltételekről. Kérdezzen meg bennünket!

Kapcsolattartó partnerhez