A Ruwac DA5150 típusú ipari porszívó gabonaport szív el a GT Rostock gabonaraktárában.

Tiszta gabona átrakodás a mélyvízi kikötőben

Ügyfél: GT Rostock
Elszívandó anyag: gabona
Iparág: élelmiszer
Elszívó: Ruwac DA 5150 M három emeletes csővezeték-hálózattal

A rostocki mélyvízi kikötő ömlesztett áruk, különösen gabona átrakodására specializálódott. Amikor a rakodási kapacitások szűkössé váltak, négy észak-német agrárkereskedelmi vállalat megalapította a GT Rostock GmbH-t, és 30 millió Eurót fektetett be egy új terminál építésébe.

Feladat

A terminál silói 160.000 tonna gabonát képesek befogadni. Ezzel egy nagy futball stadiont félig meg lehetne tölteni. Óránként legfeljebb 1.200 tonnát tudnak hajóra rakni, a teherautók maximális lerakodási kapacitása 900 tonna óránként. Ilyen mennyiségek esetén elkerülhetetlen, hogy a rakodás során a gabonapor ne ülepedjen le. Ezért a terminál alapfelszereltségének része egy nagy teljesítményű elszívóberendezés.

Megoldás

A tervezők a Ruwac DA 5140 M típusú készülék mellett döntöttek. A 15 kW-os közvetlen hajtás elegendő teljesítményt biztosít az elszíváshoz három emeleten. Egy 278 méter hosszú csőhálózat lehetővé teszi a teljes terület tisztítását. Ha a szívócső össze van kötve a vezetékkel, az elszívó elindul. A DA 5140 típus kiválóan elő van készítve nagy mennyiségű anyagok felszívására is – ami itt baleset esetén előfordulhat.

A felszívott anyag a szűrőegységből közvetlenül egy 200 literes tartályba hullik, amely egy gördülő és billenthető berendezésben található, és így minden erőfeszítés nélkül el lehet szállítani, ki lehet cserélni és/vagy ki lehet üríteni.

Élelmiszer

A Ruwac DS64000 típusú elszívó szállóport szív el a mellei Bunny Tiernahrung cégnél.

Bunny Tiernahrung

A széna alapú állateledel-gyártásban nagyobb pormennyiségek keletkeznek. Egy prémium állateledel-gyártó egy porleválasztó berendezéssel szívja el ezt közvetlenül a keletkezés helyén.

A Ruwac DS4150 típusú ipari porszívó kősót szív el a bernburgi Esco vállalatnál.

Esco

Egy vezető sógyártó nagyteljesítményű és korrózióálló ipari porszívót használ a több emeletes előkészítő feldolgozóüzem tisztításához. Ruwac porszívót használnak.

A Ruwac DS1220 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való ipari porszívó gyógyszeres állateledelt szív el az emmerichi Gimborn vállalatnál..

Gimborn

Ha a macskák nyalánkságainak csomagolásáról és a gépek tisztításáról van szó, a Ruwac szívóberendezés jó helyen van. És mivel itt szerves porok is keletkeznek, a porrobbanás elleni védelem követelményeit is figyelembe kell venni.

A Ruwac DA5150 típusú ipari porszívó gabonaport szív el a GT Rostock gabonaraktárában.

GT Rostock

A gabonasilóban egy nagy teljesítményű elszívó gondoskodik a három emelet tisztán tartásáról – nagy mennyiségű elszívandó anyag esetén is

A Ruwac NA250 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való nedves szeparátor cukorport szív el a zwickaui Müllermilch vállalatnál.

Müller-Milch joghurtgyártás

A keverőberendezésekbe való betöltéskor a cukor és más összetevők porainak elszívásához egy vezető gyümölcsjoghurt-gyártó több telepített, porrobbanás ellen védett elszívóberendezést használ.

A háromfázisú hajtással és szikracsapdával felszerelt Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó cukor- és gabonapehely-port szív el a falkenhageni Nordgetreide vállalatnál

Nordgetreide

Egy reggeliző pelyheket gyártó üzem Ruwac szívóberendezést használ, hogy kiszívja a jelölőrendszerek lézerfüstjét a végső csomagolási sorokon.

A háromfázisú hajtással felszerelt, porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó kávéport szív el az emmerichi Probatwerken vállalatnál.

Probat

Azt, hogy a Ruwac porszívókkal nemcsak a maradványokat lehet felszívni, hanem a kiváló minőségű élelmiszer-alapanyagokat is lehet velük szállítani, egy kávépörkölő berendezéseket gyártó mutatja be. Kiállító termében egy Ruwac DS

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez