A Ruwac DS1220 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való ipari porszívó gyógyszeres állateledelt szív el az emmerichi Gimborn vállalatnál..

Állateledel ésszerű és tiszta csomagolása

Ügyfél: Gimborn
Elszívandó anyag: állateledel maradványok
Iparág: élelmiszeripar
Szívóberendezés: DS 1220 (Por-Ex)

Emmerichben a H. von Gimborn GmbH a GimCat és GimDog márkáival az állateledelek széles palettáját gyártja. A mintegy 600 takarmány- és gyógyszerkészítmény nagyrészt saját fejlesztési munkánk eredménye, és saját gyáraikban állítják elő. A termékeket 40 országban forgalmazzák, és a vállalat fontos szegmensekben piacvezető.

Feladat

Gimborn az emmerichi székhelyén a többek között pálcika- és drazsé alakú csemegéket gyárt macskák számára. A gépek nagymértékben automatizáltak, azonban mégis rugalmasak. Ez vonatkozik a tabletták csomagolására is, amely 1,5 másodperces ciklusokban történik.

A nagy termékválaszték és a sokféle ízesítés miatt a termékváltások szinte minden nap napirenden vannak és rövid időn belül el lehet őket végezni. Ehhez a csomagolósort csak „üresre kell járatni” és alaposan le kell takarítani. Ezt a feladatot egy Ruwac porszívó végzi.

Megoldás

A DS 1220 típusú porszívót mindig akkor használják, ha a csomagolósor környezetében pormaradványok láthatók, vagy ha termékváltás következik.

A porszívó porrobbanás ellen védett kialakítása nem túlzó megelőző intézkedés, mivel a pelletek, drazsék és tabletták szerves anyagokból készülnek, amelyek por alakban és oxigénnel kombinálva gyúlékonyak.

A porszívó használatával a Gimborn megakadályozza, hogy a macskák finom orra ne érezze a halas tabletták maradványait, amikor baromfi csemegét kapnak. A porszívó ugyanakkor gondoskodik a termelés tisztaságáról. Ez nem csak higiéniai kérdés, hanem a porrobbanás elleni védelem követelménye is, mivel a porlerakódások felkeveredve meggyulladhatnak.

Élelmiszer

A Ruwac DS64000 típusú elszívó szállóport szív el a mellei Bunny Tiernahrung cégnél.

Bunny Tiernahrung

A széna alapú állateledel-gyártásban nagyobb pormennyiségek keletkeznek. Egy prémium állateledel-gyártó egy porleválasztó berendezéssel szívja el ezt közvetlenül a keletkezés helyén.

A Ruwac DS4150 típusú ipari porszívó kősót szív el a bernburgi Esco vállalatnál.

Esco

Egy vezető sógyártó nagyteljesítményű és korrózióálló ipari porszívót használ a több emeletes előkészítő feldolgozóüzem tisztításához. Ruwac porszívót használnak.

A Ruwac DS1220 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való ipari porszívó gyógyszeres állateledelt szív el az emmerichi Gimborn vállalatnál..

Gimborn

Ha a macskák nyalánkságainak csomagolásáról és a gépek tisztításáról van szó, a Ruwac szívóberendezés jó helyen van. És mivel itt szerves porok is keletkeznek, a porrobbanás elleni védelem követelményeit is figyelembe kell venni.

A Ruwac DA5150 típusú ipari porszívó gabonaport szív el a GT Rostock gabonaraktárában.

GT Rostock

A gabonasilóban egy nagy teljesítményű elszívó gondoskodik a három emelet tisztán tartásáról – nagy mennyiségű elszívandó anyag esetén is

A Ruwac NA250 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való nedves szeparátor cukorport szív el a zwickaui Müllermilch vállalatnál.

Müller-Milch joghurtgyártás

A keverőberendezésekbe való betöltéskor a cukor és más összetevők porainak elszívásához egy vezető gyümölcsjoghurt-gyártó több telepített, porrobbanás ellen védett elszívóberendezést használ.

A háromfázisú hajtással és szikracsapdával felszerelt Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó cukor- és gabonapehely-port szív el a falkenhageni Nordgetreide vállalatnál

Nordgetreide

Egy reggeliző pelyheket gyártó üzem Ruwac szívóberendezést használ, hogy kiszívja a jelölőrendszerek lézerfüstjét a végső csomagolási sorokon.

A háromfázisú hajtással felszerelt, porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó kávéport szív el az emmerichi Probatwerken vállalatnál.

Probat

Azt, hogy a Ruwac porszívókkal nemcsak a maradványokat lehet felszívni, hanem a kiváló minőségű élelmiszer-alapanyagokat is lehet velük szállítani, egy kávépörkölő berendezéseket gyártó mutatja be. Kiállító termében egy Ruwac DS

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez