A Ruwac DS64000 típusú elszívó szállóport szív el a mellei Bunny Tiernahrung cégnél.

Portalanító berendezés állateledel gyártásakor

Ügyfél: Bunny Tiernahrung
Elszívandó anyag: széna és fű pora
Iparág: élelmiszer
Elszívó: DS 6 portalanító

A mellei Bunny Tierernährung GmbH rágcsálók számára gyárt eledelt. A szortiment többek között tíz prémium minőségű szénafajtát, valamint a nyulak, hörcsögök és társaik számára készült teljes alaptáp- és snack szortimentet tartalmaz.

Feladat

A szénatakarmány feldolgozásakor a beszállított szénabálákat automatikusan feldarabolják, átszitálják és a csomagolóba szállítják. Mivel a takarmány portartalmának a lehető legalacsonyabbnak kell lennie, a Bunny üzemmérnökei olyan koncepciót kerestek, amely a széna és a fű porát a (teljesen zárt) szitáló- és szállítóberendezésben – azaz a keletkezés helyéhez a lehető legközelebb - távolítja el.

Megoldás

Ruwac azt javasolta, hogy a port a házból szívják el a moduláris DS 6 sorozat porelszívójával. Ezt a sorozatot azzal a céllal fejlesztették ki, hogy elszívja a lebegő port és közben a nagyon apró részecskéket is felvegye. A nagy szűrőfelület megteremti a feltételeket az alacsony nyomáskülönbséghez és a szűrő hosszú, tisztítás nélküli élettartamához. A háromfázisú meghajtást hatékony, folyamatos üzemhez tervezték.

Mivel a szerves porok a légköri oxigénnel együtt bizonyos koncentrációkban együtt erősen gyúlékonyak lehetnek, a DS6 sorozatot alapvetően porrobbanás ellen védett kivitelben gyártják (22-es zóna).

Élelmiszer

A Ruwac DS64000 típusú elszívó szállóport szív el a mellei Bunny Tiernahrung cégnél.

Bunny Tiernahrung

A széna alapú állateledel-gyártásban nagyobb pormennyiségek keletkeznek. Egy prémium állateledel-gyártó egy porleválasztó berendezéssel szívja el ezt közvetlenül a keletkezés helyén.

A Ruwac DS4150 típusú ipari porszívó kősót szív el a bernburgi Esco vállalatnál.

Esco

Egy vezető sógyártó nagyteljesítményű és korrózióálló ipari porszívót használ a több emeletes előkészítő feldolgozóüzem tisztításához. Ruwac porszívót használnak.

A Ruwac DS1220 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való ipari porszívó gyógyszeres állateledelt szív el az emmerichi Gimborn vállalatnál..

Gimborn

Ha a macskák nyalánkságainak csomagolásáról és a gépek tisztításáról van szó, a Ruwac szívóberendezés jó helyen van. És mivel itt szerves porok is keletkeznek, a porrobbanás elleni védelem követelményeit is figyelembe kell venni.

A Ruwac DA5150 típusú ipari porszívó gabonaport szív el a GT Rostock gabonaraktárában.

GT Rostock

A gabonasilóban egy nagy teljesítményű elszívó gondoskodik a három emelet tisztán tartásáról – nagy mennyiségű elszívandó anyag esetén is

A Ruwac NA250 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való nedves szeparátor cukorport szív el a zwickaui Müllermilch vállalatnál.

Müller-Milch joghurtgyártás

A keverőberendezésekbe való betöltéskor a cukor és más összetevők porainak elszívásához egy vezető gyümölcsjoghurt-gyártó több telepített, porrobbanás ellen védett elszívóberendezést használ.

A háromfázisú hajtással és szikracsapdával felszerelt Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó cukor- és gabonapehely-port szív el a falkenhageni Nordgetreide vállalatnál

Nordgetreide

Egy reggeliző pelyheket gyártó üzem Ruwac szívóberendezést használ, hogy kiszívja a jelölőrendszerek lézerfüstjét a végső csomagolási sorokon.

A háromfázisú hajtással felszerelt, porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó kávéport szív el az emmerichi Probatwerken vállalatnál.

Probat

Azt, hogy a Ruwac porszívókkal nemcsak a maradványokat lehet felszívni, hanem a kiváló minőségű élelmiszer-alapanyagokat is lehet velük szállítani, egy kávépörkölő berendezéseket gyártó mutatja be. Kiállító termében egy Ruwac DS

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez