Vállalati adatok a német telemédia törvény 5. §-a szerint

Cég: Ruwac Industriesauger GmbH
A társaság székhelye: Westhoyeler Str. 25 - 49328 Melle

Telefon: +49 (0) 5226 98300
e-mail: ruwac(at)ruwac.de

Ügyvezetők: Axel Runge, Thomas Runge
Cégjegyzék: Amtsgericht Osnabrück - HRB 112
Adóazonosító szám:  DE 811188960

Koncepció, dizájn és megvalósítás:
weitkamp marketing GmbH, Osnabrück

1. A weboldalon található képek, szövegek és/vagy grafikai ábrázolások szerzői jogvédelem alatt állnak. A közzétett, saját készítésű objektumok szerzői joga kizárólag a Ruwac Industriesauger GmbH tulajdonában marad. A Ruwac Industriesauger GmbH írásbeli engedélye nélkül ezen weboldal tartalmának semmilyen része, beleértve a grafikákat, hangdokumentumokat, videofilmeket és szövegeket, nem sokszorosítható, illetve nem használható fel más elektronikus vagy nyomtatott kiadványokban.

2. A Ruwac Industriesauger GmbH nem vállal felelősséget a közölt információk aktualitásáért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért. A vele szembeni, a megadott információk használatából vagy nem használatából, illetve a helytelen vagy hiányos információk használatából eredő vagyoni vagy nem vagyoni károkkal kapcsolatos felelősségi kárigények alapvetően kizártak, feltéve, hogy a Ruwac Industriesauger GmbH részéről bizonyíthatóan nem történt szándékos hiba.

3. A Ruwac Industriesauger GmbH nem vállal felelősséget a felelősségi körén kívül eső, külső internetes oldalakra ("linkek") mutató közvetlen vagy közvetett hivatkozások tartalmáért. Az illegális, hibás vagy hiányos tartalmakért, és különösen az ilyen információk használatából vagy nem használatából eredő károkért kizárólag a hivatkozott oldal szolgáltatója felelős. A Ruwac Industriesauger GmbH ezennel határozottan kijelenti, hogy tudomása szerint a hivatkozott oldalak a linkek létrehozásának időpontjában nem tartalmaztak illegális tartalmakat. A Ruwac Industriesauger GmbH nincs befolyással a hivatkozott oldalak jelenlegi vagy jövőbeli kialakítására, tartalmára vagy szerzőségére. Ruwac ezért ezennel kifejezetten elhatárolódik a hivatkozott/csatolt oldalak minden olyan tartalmától, amelyet a link beállítása után megváltoztattak. Ez a kijelentés a vállalat saját weboldalán elhelyezett minden linkre és hivatkozásra, valamint a Ruwac Industriesauger GmbH által létrehozott vendégkönyvek, vitafórumok és levelezőlisták harmadik féltől származó bejegyzéseire is vonatkozik.

4. Amennyiben ennek a szövegnek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem, vagy nem teljesen felelnek meg az érvényes jogi helyzetnek, a dokumentum egyéb részeit ez tartalmában és érvényességében nem érinti.