Európai Uniós támogatás a Ruwac számára

Utólag felszerelhető digitális doboz, valamint ezen alapuló digitális felügyeleti és segédrendszerek kifejlesztése ipari porszívókhoz.

(Condition Based Monitoring and Maintenance, digitális szerviz- és karbantartás vezérlés)

A projekt rövid leírása:

Egy (utólag felszerelhető) digitális doboz segítségével összegyűjtik, továbbítják és kiértékelik az ipari porszívó üzemállapotára vonatkozó lényeges információkat. Ezeket az adatokat a jövőben a meglévő szervizfolyamatok optimalizálására, új szerviz- és karbantartási modellek kifejlesztésére, valamint az ügyfelek számára átfogó öndiagnosztika, és ezáltal gyors segítségnyújtás biztosítására használják. Ezenkívül az így nyert információk támogatást nyújthatnak a felhasználó gyártási láncában.

A Ruwac további termékfejlesztéséhez a digitalizálás jelentősen hozzájárul.

Ez megteremti az alapját szolgáltatási modellünk jelentős átalakításának, egyedülálló jellemző vonásokat teremt és a digitális alkalmazások jövőbeli integrációját szolgálja. 

A modulárisan használható hardvermegoldás kifejlesztése mellett egy egyedi front-end megoldást is ki kell dolgozni az új alkalmazási modellekhez. 

Ez így átfogó digitalizációt teremt, és magában foglalja mind az információs logisztikát, mind pedig a vállalat informatikai infrastruktúráját.

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez