További iparágak

Ruwac fejléc további iparágakhoz

Tökéletes elszívási megoldások további felhasználási területekhez

A Ruwac szívóberendezések felhasználási területe (szinte) korlátlan – a tűzoltóságtól és a mentőktől kezdve a kutatóintézeteken át a világhírű zongoramanufaktúráig.

További iparágak

Porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS2520 típusú ipari porszívó a biomassza-fűtés hamuját szívja el a Bad Bentheimben található Bentheimer-Holz vállalatnál.

Bentheimer Holz

Egy biomassza fűtőberendezés üzemeltető mobil szívóberendezést használ a szerződés alapján üzemeltetett berendezések hamutartályainak ürítésére. A magas szívóteljesítménynek köszönhetően a szívóberendezés ennek során gyakran

A háromfázisú meghajtással rendelkező, gázrobbanás veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1400 típusú ipari porszívó mérgező anyagokat szív el

Bremerhaveni Tűzoltóság

Egy „tűzoltó szívóberendezésnek” különösen rugalmasnak kell lennie, mert a tűzoltóság a bevetéseinek a legkülönbözőbb (éghető és robbanékony) folyékony és por alakú közegeket kezel és szív fel.

Ruwac elszívóberendezés csontlisztet szív el a hamburgi krematóriumban.

Hamburgi Krematórium

Egy krematóriumban a padló tisztítására központi elszívórendszert használnak. A szívóvezetékek három emeleten vezetnek keresztül és 150 méter hosszúak.

Ruwac DS2 típusú ipari porszívó faforgácsot szív el a Steinway & Sons cégnél Hamburgban.

Steinway

Ahol kézimunkával a „világ legjobb zongorái” készülnek, több mint 90 Ruwac szívóberendezés gondoskodik a tisztaságról. A használt készülékek választéka visszatükrözi a Ruwac porrobbanástól védett elszívóinak szortimentjét eg

Ruwac DS4150 ipari porszívó kőport és kavicsot szív fel a Bad Segebergben található Karl May Ünnepi Játékokon.

Stump Spezialtiefbau – Karl May Ünnepi Játékok

Két Ruwac DS 4150 porszívó több hónapon át szívta fel a fúrásból származó port, amely a Karl May Ünnepi Játékok természetes színfalainál keletkeztek a biztosítási munkák során. A porszívók a földön voltak, a szívóvezeték pedig

Ruwac DLS1000 gázrobbanás veszélyes területekre való ipari porszívó éghető folyadékokat szív el a düsseldorfi Egyetemi Klinikán.

Düsseldorfi Egyetemi Klinika

A düsseldorfi Egyetemi Klinika hőerőművében egy Ruwac elszívó van telepítve, amely képes felvenni és ártalmatlanításra elszállítani az olyan éghető folyadékokat, mint a fűtőolaj vagy a benzin.

Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó papírport és gombákat szív el a lipcsei könyvek állagának megőrzésével foglalkozó központban.

ZfB Leipzig

Régi, értékes könyvek penészgombáinak eltávolításakor egy HEPA-szűrővel ellátott Ruwac porszívó elvégzi a finom munkát - és megvédi a restaurátorokat.

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez