Fémfeldolgozás

Ruwac fejléc a fémipar számára

Tökéletes elszívási megoldások az fémfeldolgozó ipar számára

Acél és könnyűfém forgácsok és porok, hűtő-kenőanyagok és egyéb üzemi közegek: A fémfeldolgozás sok alkalmazási lehetőséget nyújt a Ruwac elszívók számára.

Fémfeldolgozás

A Ruwac R01 R022 típusú, szikracsapdával ellátott, robbanásveszélyes területre kifejlesztett ipari porszívó gyúlékony alumíniumport szív el a müncheni BMW-nél.

BMW

Az alumíniumot vagy magnéziumot tartalmazó alkatrészekkel ellátott tehergépjármű karosszériák javításánál figyelembe kell venni, hogy a könnyűfém-por gyúlékony lehet. Egy „szikracsapdával” rendelkező porszívó ártalmatlanítja a

A Ruwac DS64000 típusú porelszívó grafitport szív el a nordholzi Drebelow vállalatnál.

Drebelow & Jahn

Finom fémporok elszívása: Ezt a feladatot a DS6 gyártási sorozatú Ruwac porleválasztó veszi át az acél és alumínium hidraulikablokkok gyártójánál

A 3,0 kW-os direkt hajtással felszerelt Ruwac SPS250 forgácsszívó fémforgácsot szív el a Cuxhavenben található Haux vállalatnál.

Haux

A nyomástartó edények gyártása esetén a forgácsolás során nagy mennyiségű fémforgács keletkezik. A gépek hatékonyan tisztíthatók forgácsszívóval.

Ruwac DS1220 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való ipari porszívó fémforgácsot szív el az oerlinghauseni Hörmann vállalatnál.

Hörmann

Egy kapukat és ajtókat gyártó üzemben a Ruwac háromfázisú porszívót használnak elsősorban a padló tisztítására, de a gépek tisztán tartására is.

A Ruwac WSP200 típusú vízfelszívó fémforgácsot szív el a Nürnbergi Egyetemen.

NMF Neue Materialien Fürth

Egy új alumínium-feldolgozási eljárásokkal foglalkozó kutatóközpont nedves szeparátort használ a robbanásveszélyes alumíniumpor eltávolítására egy tesztberendezés közelében.

A háromfázisú meghajtással rendelkező, porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1220 típusú ipari porszívó robbanásveszélyes alumíniumport szív el a velberti Peak vállalatnál

PEAK

Összesen hét Ruwac porrobbanás ellen védett kivitelű elszívót használnak egy innovatív, porkohászati eljárással készített, alumínium könnyűszerkezetes alapanyag előállítása esetén.

A Ruwac NA35 típusú, porrobbanás miatt veszélyes területekre való nedves szeparátor gyúlékony magnéziumport szív el a nettetali Pierburg vállalatnál.

Pierburg

Egy autóipari beszállító a mintaműhelyében” kétirányú elszívórendszert" telepített a műanyagok és fémek (hagyományos ipari elszívó), valamint a gyúlékony könnyűfém-porok (nedves leválasztás) elszívására.

A Ruwac R01 típusú ipari porszívó fémforgácsot szív el a ratingeni Salvatore Longo cégnél.

Salvatore Longo

Egy fémfeldolgozó üzemben általánosságban napi szinten használnak Ruwac szívóberendezést – a fémforgácsok és csiszolópor földről és gépekről való eltávolítására.

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez