Vegyipar

Ruwac fejléc a vegyipar számára

Tökéletes elszívási megoldások a vegyipar számára

Itt leginkább a robbanásvédelem kerül előtérbe: Vannak olyan nagy vegyipari vállalatok, akik több száz Ruwac porszívót és elszívóberendezést használnak.

Vegyipar

A háromfázisú meghajtással rendelkező, porrobbanás miatt veszélyes területekre tervezett Ruwac DS1 típusú ipari porszívó színpigmenteket szív el az Axalta cégnél

Axalta

A pigmentek adagolásához használt munkaállomás tisztítása a galvanizált mártólakkok gyártásában

A porrobbanás miatt veszélyes területekre való, big bag zsákkal ellátott Ruwac DS2521 típusú ipari porszívó viasz adalékanyagokat szív el a gersthofeni Clariant vállalatnál.

Clariant

A mikronizált polírozó adalékanyagok gyártásában egy PTFE bevonatú szűrőkkel rendelkező, központi elszívóberendezés gondoskodik a tisztaságról és az adalékanyagok szemcseméretének kívánt elosztásáról.

A porrobbanás miatt veszélyes területekre való, silóval big bag zsákkal ellátott Ruwac DS2520 típusú ipari porszívó viasz makrolon port szív el az uerdingeni Clariant vállalatnál.

Chemion (DS cseppfogó tálcával)

Cseppfogó tálca és egy Ruwac porszívó: Többre nincs szükség áttöltéskor a PC-granulátum szállítóláncba való visszavezetéséhez.

A Ruwac SPS250 forgácsszívó makrolon port szív el az uerdingeni Chemion vállalatnál..

Chemion (SPS)

PC granulátumok áttöltésénél bizonyítanak a forgácsszívók, amelyeket tulajdonképpen teljesen más felhasználási célra fejlesztettek ki.

Ruwac R01 R022 2 típusú csendes porszívó a Marlban található Econik Chemieparkban.

Evonik Catalysts Chemiepark

A rögzített ágyas katalizátorok gyártásában porrobanástól védett porszívó gondoskodik a tisztaságról mind a gyártógépeknél, mind pedig azok környékén.

Evonik

A Ruwac program egyik „univerzális porszívójával” egy vegyi adalékanyagokat gyártó vállalat pormaradványokat távolít el a földről és a gyártóberendezésekből.

Ruwac DS64000 típusú porelszívó kozmetikai port szív el a karlsruhei L´Oreal vállalatnál.

L´Oréal

Telepített elszívóberendezés gondoskodik a kozmetikai termékek gyártásában az anyagoknak a keverőtartályba való pormentes adagolásáról.

A Ruwac WSP200 típusú vízfelszívó vizet szív el a mannheimi Roche Diagnostics üzemi tűzoltóságán.

Roche Diagnostics

Két tűzoltó kivitelű, vizes szívóberendezés áll rendelkezésre, ha egy gyógyszeripari és diagnosztikai gyártó üzemi tűzoltóságának a kifolyt folyadékot fel kell vennie vagy az aknákat üresre kell szivattyúznia.

Vestolit

PVC granulátumot, összetevőket és különböző műanyag adalékanyagokat szív fel egy porrobanástól védett porszívó egy vezető műanyag-gyártó technikumában

Ruwac egyedi és pontosan illeszkedő megoldásaival tűnik ki.

Még nem találta meg a megfelelőt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolattartó partnerhez