Új a Ruwac szortimentben: kompakt és nagy teljesítményű R13 ipari porszívó

Közvetlen meghajtással, minimális helyigénnyel és Longopac® rendszerrel. Az új porszívó-sorozat legfontosabb jellemzője már első pillantásra is nyilvánvaló: az R13 üzemeltetéséhez minimális, 500 x 600 mm-es hely szükséges.

Az új porszívó-sorozat legfontosabb jellemzője már első pillantásra is nyilvánvaló: az R13 üzemeltetéséhez minimális, 500 x 600 mm-es hely szükséges. Ez azt jelenti, hogy szűk helyeken is megállja a helyét, szinte bárhová könnyen beépíthető, és szükség esetén mobil készülékként is használható.

Nagy teljesítmény, alacsony zajterhelés

Az R13 modell további konstrukciós tulajdonságai csak szívó üzemmódban vagy az adatlapra pillantva vehetők észre – például a rendkívül nagy teljesítményű hajtás. A porszívó háza egy 3 kW-os, háromfázisú, közvetlen meghajtású, oldalsó csatornás kompresszort tartalmaz, amely alkalmas a gépeknél és berendezéseknél gyártásba integrált használatára is. A zsákszűrő és az opcionális maradék por szűrő (M/H porosztály) kombinációja a távozó levegő nagyfokú tisztaságát biztosítja. A letisztítás történhet manuálisan vagy elektromosan.

A kompakt térben nyújtott nagy teljesítmény ellenére az R13 nagyon halkan, 64 dB(A) zajszinttel működik – ez a porszívó közelében dolgozó alkalmazottak szempontjából előnyös. A kényelmes kezeléshez hozzájárul a felszívott anyag könnyű ártalmatlanítása is. A Ruwac tervezők itt a végtelen tömlővel rendelkező, szabadalmaztatott Longopac® rendszer mellett döntöttek. Ha a tömlő tele van, akkor a felső végén kétszer össze kell kötni kábelkötegelővel. Ezután a felhasználó elvágja a csövet, és eltávolítja a lezárt szakaszt. A zárt tömlővéget tovább húzzuk, és kezdődhet az új ártalmatlanítási folyamat. A gyakorlatban ez nemcsak nagyon gyors (30 másodperc a szokásos) és a működés közben történik, hanem pormentes és higiénikus is, mivel a por közvetlenül a tömlőben marad.

Termék felfedezése

Átgondolt dizájn

Az R13 modell a dizájn tekintetében is meggyőző. A teljesen zárt, sima felületű kialakítás megakadályozza, hogy a por leülepedjen a porszívón. Mivel a Ruwac ügyfélre szabottan gyártja az R13-as modelleket, azok a RAL-paletta összes színében kaphatók. Ezenkívül mivel a hosszú élettartamú porbevonat vezetőképes, az új porszívó ESD (elektrosztatikus kisülés) védett területeken is használható.

Ezzel a tulajdonság profillal az R13 modell a Ruwac ipari porszívók kínálatát egy nagyon kompakt és nagy teljesítményű, félig mobil vagy helyhez kötött alkalmazásokhoz való készülékkel bővíti, amely szükség szerint vagy "folyamatos üzemmódban" is használható. A kezelés kényelmesen, TFT-kijelzővel ellátott menüvezérlőn keresztül történik, és természetesen a tartozékok széles választéka az új szériához is használható.